2010. április 20., kedd

Elmaradás...

Szóval, igen az előző bejegyzésemben látszik, hogy kicsit a béka segge alatt volt a kedvem. Időnként így járok. De most már minden rendben!!! :-)

Szerda után jött a csütörtök... Kicsit félelemmel, pedig mivel ismerem az alapintézményt azért nem kellett volna ennyire "beszarnom". Terepgyakorlaton voltunk a Mozgi Csillagház tagozatán. Itt halmozottan fogyatékos gyerekek tanulnak. Persze nem annyira fogyatékosok, hogy ne lehessen velük valahogy kapcsolatot teremteni. Lehet. Van akinek van egy füzete és ott mutogatja meg, hogy mit szeretne mondani. Érdekes volt, jó volt. Tudatosodott bennem , hogy Titi lehetne még sérültebb is.

Este elmentem dolgozni kicsit, ahol éjjel aludni is tudtam. Pénteken rendelés, majd utána irány Érd,Marcsihoz. Meglátogattam Zozikát és a friss keresztlányát Barbust is. Majd hozzá, beszélgetni. Annyira nem is kellett keménynek lennem, mert a rendelkezésre álló idő alatt megemésztette, hogy mi vár rá. Porckorong sérve van. Ma volt dokinál. Infúziós kezelés kéne neki. De befeküdni a Gerincgyógyászati Kp-ba hónapok kérdése... De ha két Eü dolgozó összefog... Reméljük sikerül, és megoldjuk gyorsabban is. gyógytornát is kell tanulnia... Megpróbálom ezt is megszervezni neki. Remélem sikerül:-))))

Szombaton voltunk lánybúcsún, és Andi napon. Jó volt... Bár az én bulizási módom inkább szemlélődő mint zajos.
Vasárnap pihi, nyugi.

Hétfő munka. 2 nagy levegő vétel...
Ma meg fallabda. Már vagy egy hónapja nem voltam. Jól esett nagyon!! Hazafele összecsúsztunk egy BMW-vel. Mi voltunk a hibásak, de hogy valaki ilyen autóban ül, nem jelenti azt, hogy bunkónak kell lenni.

Csütörtök megint továbbképzés, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg az infúziót Marcsinak...:-)

1 megjegyzés:

  1. Ébresztő lányka. Nagyon eltűntél.
    Légyszíves tudasd, hogy élsz, boldog vagy,
    meg minden!!!!
    Pusza:Kriszta

    VálaszTörlés